Op donderdagavond 22 december a.s. is het weer zover: de hele Vorstin in Hilversum is afgehuurd voor de leerlingen en docenten van het ARHC, want wij hebben ons jaarlijkse Kerstgala!

De dresscode: gala, with a touch of glitter.

Er staan 2 toffe DJ’s te popelen om er boven en beneden een waar feestje van te maken. We hopen dan ook dat jullie allemaal komen om mee te dansen, springen, lol maken en de dance skills van onze docenten te komen checken.

Een paar details:

  • Het gala vindt dus plaats in de Vorstin, Koninginneweg 44 te Hilversum.
  • De 1e-3e klassen hebben de hele benedenverdieping tot hun beschikking.

Voor deze leerlingen gaan de (zij-)deuren open tussen 19.30-20.00u. Zij gebruiken de garderobe beneden. Hun feest duurt tot 23.30u.

  • De 4e-6e klassen hebben de bovenverdieping tot hun beschikking.

Voor deze leerlingen gaan de (hoofdentree)deuren open tussen 20.00-20.30u en zij gebruiken de garderobe boven. Hun feest duurt tot 00.00u.

  • Gebruik van alcohol, drugs en roken zijn niet toegestaan. Hierop kun je bij binnenkomst worden gecontroleerd door de beveiliging van de Vorstin.
  • Ben je binnen, dan blijf je binnen. We kunnen geen mensen in en uit laten lopen om te roken o.i.d. Wanneer je naar buiten gaat, gaan we ervan uit dat je naar huis gaat. Zorg dat je met je ouder(s) duidelijk afspreekt of je alleen naar huis mag of gehaald wordt.
  • Mocht er iets zijn, waardoor je eerder weg wil, laat ons dan even contact zoeken met je ouders, zodat zij weten dat je eerder opgehaald wil worden of naar huis komt.
  • Tussen 22.00-23.00u mogen jullie een uurtje ‘kruisbestuiven’ ;) Onderbouwleerlingen mogen dan even boven kijken, als ze willen, en andersom. Om 23.00u is iedereen weer op zijn eigen verdieping.
  • We hebben 2 DJ’s ingehuurd (voor elke verdieping 1) waaronder een oud-leerling. Superleuk!
  • Een entreekaartje kost € 8,= en is te koop bij Natasja aan de leerlingenbalie Jonker (pinnen of cash) vanaf  1 december. Dit kaartje moet je dus meenemen 22 december en laten zien bij entree. Aan de deur van de Vorstin worden geen kaartjes meer verkocht. Wees dus op tijd en scoor je kaartje op tijd bij Natasja.
  • Drinken kun je zelf kopen aan de bar van de Vorstin (geen alcohol uiteraard).

Het laatste gala was eind 2019, dus vóór alle corona toestanden. Voor wie in de afgelopen jaren nieuw gekomen is binnen het ARHC: het gala is echt SUPERLEUK!

Dus komt allen, hoort zegt het voort en zoek vast je mooiste galapak op, met een touch of glitter.

Meer info of prangende vragen: Marianne de Goeij, op het OLC/leerlingenbalie.